totaalpakket zorgpraktijk

totaalpakket zorgpraktijk

Twee kindertandartsen startten een nieuwe praktijk in het multiculturele Amsterdam-West. Ik bood ze een totaalpakket, bestaande uit een gloednieuw interieurontwerp voor receptie, wachtkamer en behandelruimtes, een nieuw logo, een huisstijl, belettering in het pand, een brochure, en zelfs een nieuwe bedrijfsnaam met de bijbehorende domeinnaam: Snoet. Alles om de praktijk een heel eigen identiteit te geven.

Zo'n totaalontwerp is ideaal voor mkb'ers, en niet alleen in de zorg. Voordelen voor de klant: één aanspreekpunt en één helder idee voor alles wat een startend bedrijf nodig heeft als visitekaartje. Bovendien werken de verschillende ontwerpers samen in plaats van langs elkaar heen. Alles bij elkaar bespaart dat tijd en kosten, terwijl het een beter resultaat oplevert. Alle communicatie-uitingen krijgen dezelfde uitstraling en dragen bij aan de branding van het bedrijf.

Het interieur en het meubilair voor Snoet heb ik ontworpen in samenwerking met ruimtelijk ontwerper Arjan Karssen. Een entreebalie, een poetshoek, een wachtkamer en een speelhoek. Aan de wanden en op de meubels kwamen grote, grafische tekeningen van dieren. De tekeningen werden gemaakt door ontwerpbureau Zeezeilen, dat ook zorgde voor het logo en de huisstijl. Marieke van der Velden schreef de tekst voor brochure en website en bouwde de site. Fotograaf Mascha Hendriks maakte de foto's voor de site.

Met uw interieur, uw logo, uw website, met beeld en tekst in 2D en 3D laat u zien wie u bent. Ik kan u daarin adviseren en zorgen dat het er komt. Bent u toe aan een make-over voor uw bedrijf? Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06 422 99 499. Beginnen met alleen een ontvangstbalie kan natuurlijk ook.

soort werk
jaar
locatie
status