workshop stoelen maken

workshop stoelen maken

workshop stoelen maken
workshop stoelen maken
workshop met broodfonds haarlem
workshop stoelen maken
workshop stoelen maken

Deze vrolijke stoelen en banken zijn gemaakt door leden van het pas opgerichte tweede Broodfonds van Haarlem, Spaarnebrood, tijdens de workshop 'stoelen maken'. Deze geslaagde kennismakingsactiviteit organiseerde ik samen met Ad van Houdt. Bij EchtHier, onze werkplaats in Haarlem, is alle ruimte om samen te timmeren, te bouwen, en nieuwe idee├źn vorm te geven.

In een Broodfonds steunt een aantal zelfstandig ondernemers elkaar om het risico bij ziekte te ondervangen. Het is een nieuw soort manier van arbeidsongeschiktheidsvoorziening, gebaseerd op vertrouwen. Vertrouwen en samenwerken waren dan ook centrale thema's in de workshop. Na het bouwen konden de leden op elkaars stoel gaan zitten.

Na afloop van de workshop was er een diner in de werkplaats. De catering werd verzorgd door Claudia Lucardie van Vuur en Vlam. Sfeerbeelden van de workshop vindt u bij EchtHier op Facebook. Benieuwd wat er nog meer kan bij EchtHier? Loop gerust eens binnen in de Aelbertsbergstraat 45 in Haarlem, of volg ons op Facebook.