kek makers van start

kek makers van start

KEK makers
KEK makers viewmaster
KEK makers viewmaster

Een tentoonstelling maken, daarbij komt net even wat meer kijken dan bij mijn andere projecten. Een verhaal, een looproute, grafisch ontwerp en multimedia-presentatie, dat is allemaal niet aan de orde als ik een keuken ontwerp. Maar exposities ontwerpen is wel wat ik graag doe. Om vaker dit soort projecten aan te kunnen, ben ik daarom een samenwerkingsverband gestart met Arjan Karssen. KEK heten we.

KEK is: een architect en een ruimtelijk ontwerper met een gedeelde visie. Samen met een team van ontwerpers, vertellers en multimediamakers. We zijn ontwerpers, sterk in vorm en inhoud. We zijn ook makers: praktisch en ambachtelijk. Van het idee maken we beiden graag snel de stap naar het maken — tastbaar en resultaatgericht. We zijn wars van effectbejag, liever maken we verhalen en beelden die beklijven. Samen met de opdrachtgever, passend bij de ruimte.

Uw tentoonstelling, ontvangstruimte, evenementenhal of praktijkruimte - we gaan er graag mee aan de slag! Met deze klassieke viewmaster kunt u een presentatie bekijken van onze eerdere projecten. Hebben? We komen de viewer met plezier bij u langsbrengen. Dan vertellen we meteen wat meer over wat u krijgt als u met KEK in zee gaat. Maak een afspraak: 06 422 99 499.

 

Foto's: Ewoud Koster